skip to Main Content

Neem contact op met ons!

Zoals je weet is dit een website met uiteenlopende onderwerpen. Wij hopen dat je alle antwoorden hier op onze website zult vinden (controleer eerst de sectie Veel gestelde vragen). Zo niet, neem dan gerust contact met ons op. Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag met al jouw vragen tijdens de openingstijden van maandag tot en met vrijdag.

Via chat

Om met ons klantenserviceteam te spreken, klik je op het chatvenster in de linkerbenedenhoek. Als we je momenteel niet kunnen helpen, kun je daar een bericht sturen of proberen op een andere manier contact met ons op te nemen.

Per email

Je kunt ons ook per email bereiken en wij proberen altijd binnen 3 werkdagen op alle e-mails te reageren. Geef ons wat extra tijd na het weekend/ op feestdagen of wanneer we promoties hebben.

Contactformulier

Natuurlijk is het ook mogelijk om onderstaande contactformulier in te vullen, als je vragen hebt. Die krijgen we ook in onze email. Ons team probeert je zo snel als mogelijk te contacten. Voel je vrij en stel je vraag of geef jouw ideeën en tips door. Wij slaan geen enkel bericht over!

Contactformulier

Telefonisch

Je kan os ook telefonisch bereiken, als je vindt dat je ons per direct nodig hebt. Onze medewerkers staan voor jouw telefoon klaar en zullen al jouw vragen proberen te beantwoorden.