skip to Main Content

Oplossingen en diensten op maat

Op deze website vind je verschillende onderwerpen die te maken hebben met het leven. Als Loes als doel heeft afvallen, wilt Mieke haar eigen huis hebben op haar dertigste. En aan doelen moet je werken. Niets komt van zelf toch? Heb je hulp nodig voor jouw doelen of heb je adviezen nodig met betrekking tot jouw hypotheek of dieetschema? Huur ons dan in. Onze contact gegevens vind je op de contactpagina of je kunt het contactformulier invullen. Heb je vragen? Bekijk dan eerst de pagina veel gestelde vragen. Komt jouw vraag niet voor op de pagina, dan kan je ons via chat, email of telefonisch bereiken. Wij staan klaar om jou te helpen.

We staan klaar voor je

Een ieder heeft persoonlijke doelen. Persoonlijke doelen moet je realiseren. Hoe doe je dat? Er zijn verschillende methodes hoe je jouw doelen in het leven kunt realiseren. Doelen moeten SMART zijn. Dat betekent:

S: Specifiek

Het doel moet specifiek zijn en duidelijk. Hoe smaller je doel, hoe beter je de stappen begrijpt die nodig zijn om het te bereiken.

M: Meetbaar

Je moet jouw voortgang nauwkeurig kunnen volgen, zodat je kan beoordelen wanneer een doel wordt bereikt.

A: Acceptabel

Als je een te ambitieus doel stelt, zal je natuurlijk moeite hebben om het te bereiken. Dit zal jouw motivatie ondermijnen, nu en in de toekomst. Het moet acceptabel zijn voor jou.

R: Realistisch

Het doel dat je kiest, moet relevant zijn voor het door jou gekozen veld of moet jou direct ten goede komen.

T: Tijdgebonden

We hebben een 100% realisatie graad

Ten slotte helpt het instellen van een tijdsbestek voor jouw doel het verder te kwantificeren en helpt je jouw focus op het goede spoor te houden.

Specifieke en gemeten doelen zijn de sleutel tot succes, ongeacht wat je wilt bereiken. Ongeacht of jouw uiteindelijke doelen financieel, persoonlijk of zelfs uitsluitend gebaseerd zijn op statistieken, het gebruik van een structuur zoals de SMART-formule kan je helpen slagen in wat je van plan bent te doen. Wanneer je jouw doelen middels deze methode opstelt en ook eraan werkt zal je merken dat je steeds dichterbij de realisatie komt. Het is daarom ook goed om een tussentijdse evaluatie te maken. Maar voor dat je dat doet moet je voor jouw doelen ook een actieplan maken, want alleen op die manier zal je werken aan het behalen van je doelen.