skip to Main Content

Meest gestelde vragen

“Mijn hele leven ben ik mensen tegengekomen die mij niet ondersteunen in mijn levensdoelen. Anderen die levensdoelen hebben bereikt, hebben me verteld dat ze hetzelfde gebrek aan ondersteuning hebben ervaren van familieleden, mensen met wie ze werken en zelfs leraren die hen helpen in hun studiegebied. Het is absoluut teleurstellend dat mensen die dicht bij je staan in je dagelijkse leven niet ondersteunend zijn – maar zo ongewoon is het niet.

De juiste antwoorden

Geloof in jezelf en omring jezelf met mensen die je steunen. Het zal je verbazen hoe groot het in kaart brengen van jouw doelen, je overtuiging zal versterken en een visie zal geven voor het bereiken van je doelen. Je gevoel van voldoening zal toenemen, dus zorg ervoor dat je je actieplannen vaak leest. Het is verslavend.”- Dwight

Met deze FAQ-pagina willen wij je helpen om zo snel al mogelijk antwoord te vinden voor vragen waarmee je zit en willen wij jouw motiveren om jouw doelen te halen. Hier zijn enkele veel gestelde vragen, maar komt jouw vraag niet voor? Ga dan naar de contact pagina en bel ons. Of je kan ook het ook via het contactformulier doen. Wij proberen zo snel als mogelijk jouw vraag te beantwoorden.

Wat is lifestyle goal?

Levensdoelen zijn een doel of hoofddoel – de reden waarom je al die dagelijkse dingen doet. Levensdoelen omzetten in SMART-doelen is als het bouwen van een kompas dat focus, richting geeft en besluitvorming gemakkelijker maakt in je leven.

Waarom moet een ziektekostenverzekering aansluiten, als ik nog jong ben?

Dingen gebeuren, en het kan duur worden. Ziektekostenverzekeringen zijn niet altijd goedkoop en als je deze overslaat, lijkt het alsof je op korte termijn geld bespaart, vooral als je jong en gezond bent. Helaas gebeuren er onverwachte ziektes en ongevallen en die zijn veel duurder als je niet verzekerd bent. Dit is het goede nieuws: hoewel een ziektekostenverzekering vooraf een investering is, wordt het bedrag dat je in een jaar aan gezondheidszorg besteedt, beperkt.

Ga ik ooit kunnen reizen, als ik weinig verdien?

In een wereld waar alles zijn prijs heeft, willen je weten of jouw dromen om het wereldrond te reizen werkelijkheid kunnen worden. Vooral als jouw zakken vaker leeg zijn dan vol geld … het is gemakkelijk om te voelen dat je het je nooit kunnen veroorloven om het wereldrond te reizen. Het goede nieuws is dat de wereld altijd verandert en dat je niet langer rijk hoeft te zijn om te reizen – je hoeft alleen maar te weten hoe je het geld dat je hebt, harder voor je kunt laten werken! Door bijvoorbeeld de verborgen reiskosten vast te stellen die je kunt vermijden om geld te besparen, zul je snel ontdekken hoe gemakkelijk het is om met een beperkt budget te reizen. Er zijn voldoende tips beschikbaar hoe je kunt besparen tijdens jouw reis. Contact ons als je meer wilt weten over deze tips.

Waarom is het belangrijk om tijd door te brengen met mijn gezin?

Hoewel het waar is dat het gezin voor altijd is, is het belangrijk dat het gezin gezond is. Je familie zal gezond zijn als je er tijd voor geeft. Familietijd is een essentiële factor die helpt om sterke banden, liefde, connecties en relaties tussen de gezinsleden te creëren. Kwaliteitstijd doorbrengen met het gezin helpt om uitdagingen aan te gaan, een gevoel van veiligheid te geven, familiewaarden in te prenten, kinderen met zelfvertrouwen te vullen en nog veel meer.

Mag ik ook mijn eigen ideeën en tips sturen?

Natuurlijk mag je jouw eigen ideeën en tips voor ons sturen. Als je ook een artikel over lifestyle goals wilt schrijven, mag je dat ook doen. Wij zullen het eerst screenen en indien het goedgekeurd is, wordt het op onze website geplaatst.