skip to Main Content

Hieronder vindt je enkele websites die je kunnen helpen met het uitkiezen van de levensstijl die jouw interesseert. De websites variëren van een levensstijlen die te maken hebben met mode tot een levensstijlen van die te maken hebben met reizen. Zelfs ook als je gewoon benieuwd bent naar  andermans levensstijl en je een voorbeeld van hen wilt nemen om jou levensstijl aan te passen. Er zijn dus verschillende soorten levensstijlen die hierbij worden aangehaald.  Enkele van de top websites zijn:

  1. Linda.nl

Is een website die van onderwerpen varieert. Een levensstijl gebaseerd op mode, voedsel, reizen, wonen en zelfs ook plezier maken. Ben je dus geïnteresseerd in de nieuwste mode, hoe gezond te eten, waar naartoe te reizen of simpelweg hoe je huis op te knappen dan is linda.nl de website die je daarmee kan helpen. Er worden verder ook nog adviezen/ideetjes aangeboden van hoe je leven wat plezierig en te maken.

 

2. Amsterdamming.com

Is een website over cultuur, geschiedenis en fotografie. Het informeert naar  de cultuur en geschiedenis rondom Amsterdam en wat het nu is geworden. Het legt ook de schoonheid van de stad vast door middel van prachtige fotografie. Ben je dus geïnteresseerd in fotografie, geschiedenis van Amsterdam zowel cultuur en wil je meer hiervan weten dan ben je bij deze website terecht. De website geeft namelijk ook een  beeld van wonen in Amsterdam. Wat allemaal in de stad te vinden is en degene die zich daar vestigen. Het is dus meer van wat te verwachten van wonen in Amsterdam.

 

3. Wanderlussmedia.nl

Is een website die voornamelijk gebaseerd is op reizen. het informeert naar de heetste plekken om naar toe te reizen indien je geïnteresseerd bent in reizen, welk eten je zou moeten uitproberen zowel als activiteiten. Deze website is voor zij die naar avontuur en sensatie zoeken.  Dus als je geïnteresseerd bent in een leven dat voornamelijk uit reizen bestaat, zou ik zeggen dat dit de website is met alle antwoorden op je vragen.

 

4. Vtwonen.nl

Is een website die het over thuis zelf decoreren, bouwen en repareren heeft. Het gaat om een levensstijl waarbij je van iets dat je weg zou gooien een mooie bloempot bijvoorbeeld zou kunnen maken. Het gaat dus om het hergebruiken van items om zo geld te besparen. In plaats van dat je het koopt kan je hem zelf voor eigen gebruik alsook voor anderen maken.

Ben je dus geïnteresseerd in decoreren en heb je daarbij geen groot budget voor of hou je gewoon simpelweg van knutselen dan ben je hier terecht. Een levensstijl die je helpt goed gebruik te maken van jou talenten.

 

5. Grandlife

Is een website die het meer over grandioos leven heeft. Gaat het dan nou om kleding, voedsel, transport, woning. Alles wordt hier op het grootst gedaan. Ben je dus op zoek naar iets meer dan alleen een simpel leven. Heb je genoeg van de kleine dingen in het leven en wil je grandioos gaan leven dan ben je hier terecht. Deze website geeft een heleboel voorbeelden van hoe je grandioos kan leven.

 

6. Floortjesloves

Is een website behorend tot een dame genaamd Floortje die laat zien hoe zij leeft. Het is meer een display over haar dagelijkse bezigheden en wat zij allemaal leuk vindt. Je bent bij deze website terecht indien je benieuwd ben naar andermans levensstijl. Het geeft een beeld van de levensstijl die zij lijdt en hoe zij het beste maakt van wat het leven haar te bieden heeft.

 

7. Lekkerensimpel.com

Is een website met een tal van simpel klaar gemaakt en heerlijke gerechten. Het gaat hierbij om gerechten die niet zo ingewikkeld zijn en snel klaar gemaakt kunnen worden. Hou je van lekker eten of van koken en ben je geïnteresseerd in het maken van nieuwe gerechten dan ben je hier terecht. Ook bij het uitproberen van nieuwe recepten of het opzoek van inspiratie naar het ontwikkelen van nieuwe recepten kan je dan deze website bezoeken.